rotterdam dakpark ontbijt serpme kuymak

Turks ontbijt Rotterdam

Maak kennis met onze zorgvuldig samengestelde ontbijtmenu’s om je dag energiek te beginnen! Ontdek borden vol verse en kwalitatieve ingrediënten, gezonde opties en warme dranken om je dag extra speciaal te maken. Ontsnap aan de drukte van de stad, geniet van de smaak.

Ontbijten bij ons restaurant Rotterdam

Serpme Ontbijt

Maandag t/m Vrijdag

0-4 Jaar – Gratis

5-12 Jaar – € 8,95 pp

Vanaf 13 Jaar – € 16,95 pp

Beleef de weelde van ons Serpme ontbijt, een weelderig Turks ontbijt dat aan tafel wordt geserveerd en gekenmerkt wordt door onze huisgemaakte deegwaren. Laat je zintuigen betoveren door de authentieke smaken en aroma’s van de Turkse keuken, terwijl we een scala aan lekkernijen voor je presenteren.

Geniet van een selectie van ambachtelijk bereide huisgemaakte deegwaren, waaronder flinterdunne börek gevuld met smaakvolle kruiden en kaas, zachte en luchtige poğaça, en andere traditionele lekkernijen die de kunst van het Turkse bakken belichamen.

Ontdek de perfecte combinatie van hartige en zoete smaken, met aanvullingen zoals diverse kazen, vers fruit, olijven en nog veel meer. Laat ons Serpme ontbijt je meenemen op een onvergetelijke reis door de smaken van de Turkse gastronomie, waar elke hap een viering is van huisgemaakte heerlijkheden.

open buffet ontbijt Rotterdam

Open Buffet Ontbijt

Zaterdag en Zondag

0-4 Jaar – Gratis

5-12 Jaar – € 8,95 pp

Vanaf 13 Jaar – € 17,95 pp

Bij ons open buffetontbijt is er voor ieder wat wils. Ontdek een scala aan verleidelijke smaken en texturen. Duik in de frisheid van diverse salades, proef de smeltende zachtheid van verschillende kaassoorten en laat je verwarmen door heerlijke gerechten. Van hartige deegwaren tot een selectie van vers fruit, ons ontbijtbuffet biedt een culinair avontuur om je dag perfect te beginnen.

Laat je zintuigen genieten van de gevarieerde en uitgebreide keuzes die we te bieden hebben. Welkom in een wereld van smaak bij ons ontbijt!

Uitgebreid Turks ontbijt in Rotterdam

Geniet van een uitgebreid Turks ontbijt in Rotterdam bij Dakpark Restaurant. Ontwaak je smaakpapillen met een verrukkelijke ervaring vol authentieke smaken en traditionele lekkernijen. Ons ontbijtmenu, samengesteld met liefde en toewijding, omvat een scala aan heerlijke opties zoals versgebakken brood, hartige kaassoorten, olijven, frisse tomaten en komkommers, en nog veel meer. Laat je onderdompelen in de rijke Turkse culinaire traditie terwijl je geniet van een ontbijt dat niet alleen voedzaam is maar ook een feest voor de zintuigen. Of je nu de dag begint met vrienden, familie of gewoon in je eentje, ons uitgebreide Turks ontbijt bij Dakpark Restaurant biedt een smakelijke en gezellige start van de dag.