High Tea

Feestelijke High Tea voor Bijzondere Gelegenheden bij Dakpark Restaurant

Dakpark restaurant is de #1 plek voor het organiseren van een high tea! Bij Dakpark geniet je niet alleen van een culinair feest, maar ook van een prachtig uitzicht. Onze high tea-ervaring tilt genieten naar een hoger niveau met aanpasbare arrangementen, zorgvuldig samengestelde menu’s en een warme, gastvrije sfeer.

Bij Dakpark Restaurant geloven we dat speciale momenten vragen om buitengewone vieringen. Daarom hebben we onze high tea-ervaring ontworpen om perfect aan te sluiten bij enkele van de meest gedenkwaardige gebeurtenissen in het leven. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een babyshower, een verjaardag of een andere festiviteit, wij maken van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring.

high tea

Aanpasbare Arrangementen - High tea

Bij Dakpark geloven we in maatwerk, en onze aanpasbare high tea-arrangementen weerspiegelen dat. Of je nu een intieme bijeenkomst plant of een grootschalig evenement, we passen onze arrangementen aan om aan al jouw wensen te voldoen. Van verrukkelijke hartige hapjes tot zoete lekkernijen, onze arrangementen zijn een weerspiegeling van de diversiteit en kwaliteit die Dakpark te bieden heeft.

high tea Rotterdam

High Tea

Bij de High Tea nodigen we je uit voor een klassieke, smaakvolle ervaring met een assortiment aan hartige en zoete lekkernijen. Verwen jezelf met zorgvuldig bereide sandwiches, lichte salades, en een selectie van verrukkelijke gebakjes en petit fours. De Afternoon tea is een ideale gelegenheid om gezellig te genieten van thee en lekkernijen met vrienden of familie.

rotterdam dakpark luxe hig tea

Luxe High Tea

Voor degenen die op zoek zijn naar een extra dosis luxe biedt onze Luxe High Tea een exclusievere culinaire reis. Ontdek verfijnde smaken met een uitgebreider aanbod aan premium delicatessen, ambachtelijk bereide gebakjes, en een selectie van fijne theeën. Laat je verrassen door de elegantie en verfijning van onze Luxe High Tea, perfect voor speciale momenten en feestelijke gelegenheden.

rotterdam dakpark high tea

Unieke Sfeer, Jouw Stijl

Aangepaste High Tea Decoraties bij Dakpark Restaurant

Ontdek de verfijnde smaken van onze aangepaste high tea bij Dakpark restaurant. Laat je verwennen door een scala aan lekkernijen, waaronder scones met clotted cream, heerlijke sandwiches met komkommer, en een uitgebreid assortiment taart en gebak. Onze chef-koks gebruiken alleen de beste ingrediënten om een onvergetelijke smaakbeleving te creëren tijdens jouw high tea.

Creatieve Vrijheid

Bij ons heb je de vrijheid om de ruimte te transformeren volgens jouw visie. Of je nu een kleurrijk thema hebt voor een verjaardag, subtiele elegantie voor een babyshower, of romantische accenten voor een bride-to-be high tea, wij moedigen creativiteit aan. Breng je eigen decoraties mee, werk samen met ons team of laat ons je inspireren met suggesties – de keuze is aan jou.

Tafelarrangementen

Geef een persoonlijk tintje aan je tafels met aangepaste tafelarrangementen. Of je nu kiest voor bloemstukken, kaarsen, of thematische accenten, onze ruimte staat open voor jouw creatieve expressie. Laat ons weten of er specifieke details zijn die je graag wilt toevoegen, en we zorgen ervoor dat alles perfect wordt neergezet.

Feestelijke Details

Bij Dakpark draait het niet alleen om de smaak, maar ook om de feestelijke details die jouw afternoon tea speciaal maken. Of het nu gaat om prachtige tafelaankleding, attent personeel of een theeceremonie die je gasten betovert, we besteden aandacht aan elk detail om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Seizoensgebonden Inspiratie

Onze high tea menu’s worden beïnvloed door de seizoenen, waardoor je telkens weer nieuwe smaakvolle verrassingen kunt verwachten. Geniet van de frisse smaken van de lente, de zomerse zoetigheden, herfstachtige hartigheden en winterse warmte, allemaal op één plek. Dakpark brengt seizoensgebonden inspiratie naar jouw tafel.

Ontdek de magie van een afternoon tea bij Dakpark restaurant, waar we niet alleen hoogwaardige culinaire ervaringen bieden, maar ook streven naar perfectie in elk feestelijk detail. Kom langs en laat ons jouw high tea onvergetelijk maken met heerlijke smaken, een prachtige omgeving en een service die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Samenwerking met Ons Team

Ons ervaren team staat klaar om met je samen te werken en ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt. Bespreek je ideeën, deel je visie en laat ons je helpen bij het realiseren van een decor dat niet alleen aan je verwachtingen voldoet maar deze zelfs overtreft.

Reserveer vandaag nog en laat Dakpark Restaurant het toneel zijn voor een afternoon tea-ervaring die niet alleen de smaakpapillen verwent, maar ook de zintuigen prikkelt met een persoonlijk en prachtig decor.